PC Engineering Producten & diensten Contact
John Atol
 
 

Hardware Verkoop hardware
Denk hierbij aan PC’s, laptops, printers en cartridges, tablets, netwerkapparatuur, back-up systemen, IP camera’s, monitoren.

Software Verkoop software
Microsoft producten, met name de besturingssystemen Windows 10 en 11, de Office pakketten 2021 en Office 365. Beveiligingsprogrammatuur zoals Kaspersky. Ook MacOS producten vallen hieronder met name Big Sur en Monterey.

Reparaties Reparaties
Hieronder vallen herinstallaties van PC systemen, virusverwijdering, oplossen hard- en software problemen en vervangen onderdelen.

Advies Advies
Ook hiervoor kunt u altijd terecht. Dit kan telefonisch maar meestal heeft een persoonlijk kennismakingsgesprek de voorkeur, vooral als er meerdere zaken gelijktijdig spelen.


 

Installaties Installaties
Heeft betrekking op het overzetten van al uw gegevens bij aanschaf van een nieuwe PC meestal op lokatie bij de klant. Ook het opzetten, installeren en configureren van aangeschafte hardware en software valt hieronder. Het aanleggen van bekabeling waar nodig bv. bij installatie van een IP Camera of ten behoeve van aanleg apparatuur voor een beter Wi-Fi signaal.

Advies Ondersteuning
Het geven van ondersteuning kan zijn een kort telefoongesprek, waar overigens nooit kosten voor in rekening worden gebracht, waarbij mogelijk het probleem direct wordt opgelost. Is er een groter probleem bv. hardware defect, dan maakt PC Engineering een afspraak voor een werkbezoek waarbij het probleem dan verder wordt onderzocht.